Horloges

Invicta

Invicta is Latijns voor onoverwinnelijk. Van oorsprong is het een Zwitsers horlogemerk dat in 1837 is opgericht. De filosofie die ze al jarenlang hebben is het creëren van Zwitserse uurwerken met een prachtig design en betaalbare prijzen. Er zijn ondertussen 20 collecties. Deze variëren van trendy oversized fashion horloges tot horloges voor de actieve sporter. De meeste horloges hebben functies die veel geavanceerder zijn dan het aangeven van alleen maar de tijd en de datum.

Sparen van Invicta horloges

Invicta horloges worden al sinds 1837 gemaakt. Van oorsprong is het merk Invicta Zwitsers, maar op dit moment zit het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. Invicta horloges staan er om bekend de beste kwaliteit te leveren tegen zeer scherpe prijzen. Ondertussen heeft meer dan 20 collecties uitgebracht voor verschillende gelegenheden. Uiteraard heeft Invicta zowel Invicta heren horloges als Invicta dames horloges.

Invicta is een merk met fans, waardoor veel mensen ook kiezen om de Invicta horloges te sparen. Om fans hierin tegemoet te komen heeft Invicta iets unieks gemaakt om horloges in te vervoeren of te bewaren. Namelijk verschillende soorten Impact cases. Het leuke aan deze Invicta Impact Cases is dat ze ook gebruikt kunnen worden als flight case. Al staat het natuurlijk het mooiste wanneer u hierin uw hele collectie Invicta horloges opbergt.

Kies jouw favoriete Invicta horloge op onze website

Bijzondere kleuren combinaties, uiteenlopende stijlen, bij de collectie van Invicta is er voor iedereen wel iets leuks. De goede kwalitatieve materialen die zijn gebruikt geven ieder een andere touch. Leer voor de klassieke look en staal voor de stoere twist. De meeste horloges zijn waterdicht en ze lopen van 5 ATM (zwemmen aan de oppervlakte) tot 20 ATM (duiken tot 40 meter diepte)