Bedrijf

Meubelstoffeerder Den Haag

Meubelstoffeerder Den Haag gezocht? Gunt u uw geliefde meubels graag een tweede leven? Laat ze dan vakkundig stofferen door Stoffeerderij Struik. Er is geen reden om meubels weg te doen als de stof versleten is of de zitting doorzakt. Stoffeerderij Struik kan uw oude vertrouwde meubel opnieuw stofferen, zodat deze er weer als nieuw uitziet.

Stoffeerderij Struik staat garant voor creatief ambachtelijk meubelstofferen van de beste kwaliteit. Niet alleen voor dat mooie oude meubel in uw woning, maar ook voor uw design meubel of als u een complete metamorfose van uw meubelstuk wil. U wilt weten of het nog de moeite loont om uw geliefde meubelstuk te laten stofferen? Vraag dan eerst een offerte aan en de specialisten van Stoffeerderij Struik kunnen je precies vertellen wat de exacte kosten zijn.

Wat doet een meubelstoffeerder precies?

Een meubelstoffeerder monteert, bekleedt en werkt zitmeubelen af met stof of leer. Dit kunnen nieuwe meubelen zijn of oude die moeten worden hersteld. Een meubelstoffeerder zorgt niet alleen dat het meubel er mooi uitziet maar ook dat het lekker zit, door middel van vulling en vering.

Werkzaamheden van een Meubelstoffeerder zijn het op maat snijden van vullingen en bekledingsmaterialen, het stikken van de stof, de vulling modelleren en bevestigen, het monteren van verschillende onderdelen en het afwerken van de stof. Bij het stofferen wordt gebruik gemaakt van lijm, nietmachines, scharen, naai- en boormachines en andere gereedschappen. Voordat een Meubelstoffeerder de stof gaat knippen of snijden, moet hij precies weten hoe hij te werk zal gaan. Hiervoor moet hij veel meten.