Woning

Meubels in een nieuw jasje steken?

Wanneer meubels slijtage tonen zal je er niet direct voor kiezen om het te laten restaureren. Zonde want hiermee kan je behoorlijk besparen op de kosten. Het aanschaffen van nieuwe meubels kost uiteraard behoorlijk wat. Daarnaast moet je een bank weer in zitten wat ook tijd kost. Jouw eigen vertrouwde bank of stoel renoveren met nieuwe bekleding is het beste wat je kan doen. Een geschikte meubelstoffeerderij Delft en omstreken helpt je dan ook graag!

Waarom meubels opnieuw stofferen?

Niet alleen kan het stof vervangen worden voor een nieuw exemplaar. Ook kan je ervoor kiezen om een andere kleur en zelfs materiaal te gebruiken. Wil jij graag de stoelen omtoveren tot een leren variant? Geen probleem! Bij meubelstoffeerderij Delft ben je aan het juiste adres hiervoor. Stoffeerderij Struik weet namelijk als geen ander hoe dat je meubels in een nieuw jasje kan steken. Hun kennis en ervaring hierin is subliem.

Is de bank doorgezakt, maar wil je hem nog niet vervangen? Kies er dan voor om Stoffeerderij Struik te contacteren. Zij streven ernaar om binnen 48 uur jou te helpen en de bank te repareren. Waar het is doorgezakt zal weer worden opgevuld waardoor jouw bank er weer als nieuw uit komt te zien!

Wil jij ook weer frisse meubels die er uit zien alsof ze nieuw zijn? Wacht dan niet langer en schakel vandaag nog de hulp in van dit bedrijf!