Woning

De plateaulift van https://www.domicare.nl/plateaulift/

Een plateaulift van https://www.domicare.nl/plateaulift/ maakt het mogelijk dat u zittend, in een rolstoel of in een scootmobiel langs een trap alsnog naar boven en/of beneden kunt. De plateauliften kunnen geplaatst worden bij een rechte trap, een trap met een bocht en zelfs gebruikt worden voor binnen en buiten! Een plateaulift is inklapbaar waardoor er altijd voldoende ruimte blijft om veilig en lopend de trap te nemen.

Een plateaulift kan verplaatsen door een rails die aan de muur bevestigd is, maar er zijn ook plateauliften die worden bevestigd aan de vloer. U rijdt of stapt dan het plateau op, drukt op de knop en vervolgens zal de lift langzaam langs de rails omhoog of omlaag gaan.

De soorten plateauliften bij https://www.domicare.nl/plateaulift/

Bij Domicare vindt u drie verschillende soorten van de plateaulift. Zo kunt u de keuze maken voor de plateaulift die zoals eerder genoemd langs een rails omhoog gaat, deze wordt dus op dezelfde plek als de trap bevestigd.

Daarnaast is er de trap die verandert in een plateau. Dit model is due multifunctioneel. U kunt eerst gewoon de trap bewandelen en met één druk op de knop kan deze omgetoverd worden in een plateaulift. Hierbij is het grote voordeel dat deze plateaulift geen ruimte in beslag neemt.

Als laatste is er ook nog de vrijstaande plateaulift. Dit model bevind zich over het algemeen naast de trap en u stapt hierop om vervolgens via de lift naar boven of beneden te gaan. Voor dit model moet dus voldoende ruimte zijn.

Neem contact op met de specialisten via https://www.domicare.nl/plateaulift/ om te kijken welke optie het meest geschikt is voor uw situatie.