Party

Speel een escape room met jouw vrienden!

Nederland zit al een flinke tijd op slot. Je zit meer thuis, misschien wel alleen of juist samen met familie of huisgenoten. Hoe fijn is het als je af en toe even kunt ontsnappen aan de situatie en iets leuks kunt doen met z’n allen? Je kunt natuurlijk een leuke spelletjesavond organiseren met de mensen in jouw huishouden, of online activiteiten doen.

Maar wist je dat je gewoon nog naar escape rooms kunt gaan? Bij Unlock Scheveningen kun je een escape room Den Haag spelen met jouw huishouden. Ze hebben rekening gehouden met de corona-maatregelen en die worden daar zeker nagestreefd. Zo kun je bijvoorbeeld met maximaal zes mensen uit één huishouden een escape room spelen. Dit gebeurt met mondkapjes op en handschoentjes aan, nadat alles door de medewerkers is ontsmet.

Welke escape room kies jij?

Bij Unlock Scheveningen kun je uit een aantal escaperooms kiezen om te spelen. Welke past het best bij jou? Als eerst is er de Mission Impossible escaperoom. Jullie krijgen een uur de tijd om in te breken en te ontsnappen zonder dat iemand het doorheeft. Daarnaast is er The Mummy’s Tomb.

Als team van archeologen zijn jullie op een boobytrap gestapt en is de uitgang geblokkeerd. Ga snel op zoek naar een andere uitgang! De laatste escape room Den Haag is de Pirates of the North Sea. Jullie zijn nieuw aan boord van het schip en jullie moeten jezelf bewijzen aan de kapitein!